UU Skive:

Skolen og UU Skive samarbejder om, at alle elever bliver klar til at vælge uddannelse eller andet efter 9. klasse.

UU vejlederen  på Skivehus Skole er Irene Hulsrøj.

Læs mere på www.uuskive.dk

UU giver kollektiv vejledning til alle elever i 8.-9. klasse og personlig vejledning til de elever, der vurderes ikke uddannelsesparate.

Elever, der er vurderet uddannelsesparate, får ikke personlig vejledning af UU vejlederen. Det forventes, at elev og forældre selv undersøger mulighederne efter 9.-10. klasse. Dette kan gøres ved fx at deltage i åbent hus arrangementer på ungdomsuddannelserne, benytte www.ug.dk og eVejledning.

Alle elever udarbejder en tilmelding i www.optagelse.dk senest den 1. marts – her skal elevens studievalgsportfolio vedhæftes. Det er forældrenes ansvar, at eleven bliver tilmeldt på www.optagelse.dk og at studievalgsportfolioen er udarbejdet og vedhæftet. UU har dog ansvaret for de elever, der er vurderet ikke uddannelsesparate.

Kollektiv vejledning