Skivehus Skoles picnic i Skive Anlæg med alle elever, forældre og personale i solskin og dejligt vejr. Både elever og lærere stod for flot underholdning i form af dans, sang og musik. Fotos af Leif Løndal.

• Margit Elisabeth Madsen den 05-12-2018
    Skivehus Skoles
    Juleafslutning torsdag den 20. december, 2018

Sidste skoledag før jul:
    Alle elever mødes kl. 8.00 i klasserne. Hver klynge har planlagt deres egen juleafslutning, som forældrene vil høre nærmere om i ugebrevene. Eleverne får fri kl. 12.00.

Juleafslutning i Resen Kirke:
    Forældre/bedsteforældre bedes undlade at deltage i afslutningen i kirken, da der er meget lidt plads.

Klynge 1 - i kirken  kl. 9.30
    Salme: Dejlig er den himmelblå
    Skolens 4. klasser synger
    Salme: Et barn er født i Bethlehem
    Salme: Dejlig er jorden

Klynge 2 - i kirken  kl. 10.15
    Salme: Velkommen igen Guds engle små
    Skolens 4. klasser synger
    Salme: Julen har bragt velsignet bud
    Salme: Dejlig er jorden

Klynge 3 - i kirken  kl. 11.00
    Salme: Et barn er født i Bethlehem
    Juleevangeliet
    Salme: Det kimer nu til julefest
    Salme: Dejlig er jorden.

Margit Elisabeth Madsen den 27-11-2018

Skolestart august 2019

Det er nu tid for indskrivning til skolestart i 2019.

Indskrivningen er åben fra 1. december 2018 til 31. januar 2019.

Indskrivningen sker digitalt via linket på Skive.dk/skolestart og kræver Nem-Id.

Børn, der fylder 6 år i kalenderåret 2019, skal starte i børnehave-klasse i august 2019.

Du vil i din e-boks modtage en invitation til informationsmøde på dit barns distriktsskole.

Hvis du ønsker, at dit barn skal gå på friskole, skal du informere Skole– og Dagtilbudsafdelingen om dette. Det sker også via linket til skoleindskrivning.

Information om frit skolevalg og skoledistrikter finder du på Skive.dk/skolestart.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til skolerne eller Skole– og Dagtilbudsafdelingen.

Margit Elisabeth Madsen den 20-11-2018
    Oplev på Posthustorvet:
    Søndag den 2. december: Jesper Vollmer - "Stop madspild og spar på julebudgettet" kl. 12.30 - 13.00

og

Søndag den 16. december: Anders Møller - "Trylleshow og trylleskole for børn" kl. 12.30 - 13.00

Se vedhæftede plakat
  • Margit Elisabeth Madsen den 29-10-2018
    Til  Forældreråd.
    Skøjteskuret på Skive skøjtebane vil  gerne  informere  om mulighed for forældre/søskende/børn aktivitet.
    Man ringer eller smser til  30301033  eller sender mail til  [email protected] og aftaler tid -- også  lørdage og søndage for at undgå for mange grupper samtidig.
    Man kan skøjte gratis på egne skøjter eller leje skøjter.
    Foældrerådet kan evt. medbringe  bagværk og kakao/kaffe.
    Kakao, kaffe og vand kan også købes i skøjteudlejning for 10 kr.
    Grill kan medbringes for servering af pølser eller lignende ,og vi tilbyder at lade grillen overnatte  under lås, hvis den er for varm til at tage med hjem.
    Vil man servere vafler, kan der leveres strøm  hertil.
    Aktiviteten bør planlægges til at vare ca. 2 timer, så ingen bliver for kolde eller kører træt på skøjter.
    Skive kommune har opsat læskur, så tilskuere også kan holde varmen.
    Vi har erfaring  for , at et sådant arrangement giver  klassens børn og forældre  et hyggeligt fællesskab, Idet fælles aktivitet jo gør en glad.
    Aktiviteten er en unik mulighed for at hjælpe  skolen  med aktivitet.
    Skøjtebanen er klar fra sidst i november  til 3. marts.
    Måske ses vi.
    Hilsen Eiler Poulsen
  • Margit Elisabeth Madsen den 09-10-2018
    TANDKLINIKKEN ER FLYTTET TIL SUNDHEDSHUSET, RESENVEJ 25, PLAN 5.
    DE HAR TLF.NR. 9915 6889