Skivehus Skoles picnic i Skive Anlæg med alle elever, forældre og personale i solskin og dejligt vejr. Både elever og lærere stod for flot underholdning i form af dans, sang og musik. Fotos af Leif Løndal.

• Margit Elisabeth Madsen den 17-08-2018

Har dit barn udfordringer med at læse?

Den 13. september kl. 17-19 kan du møde Lone Dissing og Helle Meldgaard, indehaverne af Alkalær Midt/Vest på Skive Børnebibliotek. Alkalær står for: “alle kan lære at læse”. De har hjulpet mange elever i alle aldre. Så er du eller dit barn ordblindt, læse- staveudfordret, eller har du problemer med at læse og stave engelsk, så er dette foredrag noget for dig. Helle og Lone er også modtagere af Skive Handicapråds handicappris 2018. Samme dag får vi også besøg af Ry Kristensen lokal lærer og forfatter til flere spændende børnebøger. Han har udgivet flere forskellige serier, også letlæste. I 2017 vandt Ry Bogslugerprisen for bogen ”Super 4”, som er den 1. bog i en serie om superhelte, zombier og venskaber. Ry vil fortælle om sin vej til at blive forfatter, hvordan en bog opstår, og hvordan han i samarbejde med en tegner får skabt illustrationer til serien om Den blå drage.

Imens kan børnene hygge sig på børnebiblioteket med leg, spil og kreativt værksted sammen med personalet. For de der har lyst er der herefter fællesspisning, hvor man kan købe sund hverdagsmad til en fornuftig pris. Der afsluttes med spisning ca. kl. 18.30. Foredraget er gratis. Billetter til spisning købes på vores hjemmeside www.skivebibliotek.dk.  Menu: Lasagne m/salat og flutes – tilmelding senest søn. d. 9.9.18. Pris kr. 55,- for voksne og børn under 12 år kr. 25,- pr. person.

• Margit Elisabeth Madsen den 16-08-2018
    Tilbud om kvindelig idrætsgymnastik 5 - 10 år:
  • Margit Elisabeth Madsen den 16-08-2018
    Tilbud om Volleyball:
  • Margit Elisabeth Madsen den 10-04-2018
    Her er feriekalenderen for skoleåret 2018/2019.  Den kommer også meget snart i "papir"-udgave og vi sender naturligvis med eleverne hjem:
    (se vedlagte...)