Skivehus Skoles picnic i Skive Anlæg med alle elever, forældre og personale i solskin og dejligt vejr. Både elever og lærere stod for flot underholdning i form af dans, sang og musik. Fotos af Leif Løndal.

• Margit Elisabeth Madsen den 16-01-2019
    Kære elever, forældre og personale,
    Mens vi venter på den nye feriekalender for skoleåret 2019/2020, skal I vide at den første skoledag efter sommerferien i år er mandag den 12. august 2019.
    (I Skive Kommunes feriekalender fremgår det at første skoledag er fredag den 9. aug - dette er en "basis"-feriekalender og gælder ikke Skivehus Skole).
  • Margit Elisabeth Madsen den 12-12-2018
    Ferieplan for 2019 - 2020
    Se vedlagte
  • Margit Elisabeth Madsen den 12-12-2018
    Skole - / Feriekalender for 2018-2019
    Se vedlagte.
    Margit Elisabeth Madsen den 27-11-2018

Skolestart august 2019

Det er nu tid for indskrivning til skolestart i 2019.

Indskrivningen er åben fra 1. december 2018 til 31. januar 2019.

Indskrivningen sker digitalt via linket på Skive.dk/skolestart og kræver Nem-Id.

Børn, der fylder 6 år i kalenderåret 2019, skal starte i børnehave-klasse i august 2019.

Du vil i din e-boks modtage en invitation til informationsmøde på dit barns distriktsskole.

Hvis du ønsker, at dit barn skal gå på friskole, skal du informere Skole– og Dagtilbudsafdelingen om dette. Det sker også via linket til skoleindskrivning.

Information om frit skolevalg og skoledistrikter finder du på Skive.dk/skolestart.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til skolerne eller Skole– og Dagtilbudsafdelingen.

• Margit Elisabeth Madsen den 29-10-2018
    Til  Forældreråd.
    Skøjteskuret på Skive skøjtebane vil  gerne  informere  om mulighed for forældre/søskende/børn aktivitet.
    Man ringer eller smser til  30301033  eller sender mail til  [email protected] og aftaler tid -- også  lørdage og søndage for at undgå for mange grupper samtidig.
    Man kan skøjte gratis på egne skøjter eller leje skøjter.
    Foældrerådet kan evt. medbringe  bagværk og kakao/kaffe.
    Kakao, kaffe og vand kan også købes i skøjteudlejning for 10 kr.
    Grill kan medbringes for servering af pølser eller lignende ,og vi tilbyder at lade grillen overnatte  under lås, hvis den er for varm til at tage med hjem.
    Vil man servere vafler, kan der leveres strøm  hertil.
    Aktiviteten bør planlægges til at vare ca. 2 timer, så ingen bliver for kolde eller kører træt på skøjter.
    Skive kommune har opsat læskur, så tilskuere også kan holde varmen.
    Vi har erfaring  for , at et sådant arrangement giver  klassens børn og forældre  et hyggeligt fællesskab, Idet fælles aktivitet jo gør en glad.
    Aktiviteten er en unik mulighed for at hjælpe  skolen  med aktivitet.
    Skøjtebanen er klar fra sidst i november  til 3. marts.
    Måske ses vi.
    Hilsen Eiler Poulsen