Skivehus Skoles picnic i Skive Anlæg med alle elever, forældre og personale i solskin og dejligt vejr. Både elever og lærere stod for flot underholdning i form af dans, sang og musik. Fotos af Leif Løndal.

• Margit Elisabeth Madsen den 18-09-2018
    Åbent hus i volleyballklubben den 23. september.
    Se vedlagte
  • Margit Elisabeth Madsen den 17-09-2018

Jeg har aftalt med Direktøren af Operaen at

hvis der er interesse må Billetter købes til Skive Opera Festival

til Familie pakke til Enkelte shows 75kr. dvs hele familien kan kom til et show for 75kr. og er Familien interesseret i alle shows så er prisen 150kr. i alt

Tilbuddet gælde også  til skolens personel  50 kr. per billet ellers familie pakke til de fornævnte priser interesseret

henvendelse gerne via mail [email protected]

mvh. Andre 31534235

Skive Opera Festival

• Margit Elisabeth Madsen den 14-09-2018

HYGIEJNEUGEN I UGE 38

Kære børn og forældre. I anledning af det er hygiejneuge i uge 38, har vi valgt, at sætte fokus på håndhygiejne og hygiejne på skoletoiletterne med denne oplysning til alle skoler i Skive kommune.
    Mange hilsner Sundhedsplejerskerne Skive kommune.
    SE VEDLAGTE VEJLEDNING !!!
  • Margit Elisabeth Madsen den 12-09-2018
    Børnefamilien i en presset hverdag – få mere nærvær og overskud
    Tirsdag d. 2. oktober Kl. 17-19 – et fyraftensmøde med fællesspisning

Mød Hans Erik Foldberg fra Roslev som er akupunktør, og har arbejdet med mennesker i 30 år. Han har hjulpet adskillige børn og familier med at få skabt rammer i en til tider presset hverdag.
    Vi kender dem alle; de spillefokuserede børn, de urolige børn, de udfordrede børn, dem med ADHD, de angstfyldte børn, de deprimerede og dem med et lavt selvværd. Listen er lang. Der er vel næsten ingen forældre, der ikke bliver udfordret med deres børn. Hans Erik vil komme med redskaber til, hvordan vi som forældre kan guide vores børn. Der vil også være hjælp til, hvordan vi selv kan håndtere de konflikter, der under tiden opstår i en familie.
    Under foredraget kan børnene hygge sig på børnebiblioteket med leg, spil og kreativt værksted sammen med personalet. For de der har lyst er der herefter fællesspisning, hvor man kan købe sund hverdagsmad til en fornuftig pris. Der afsluttes med spisning ca. kl. 18.30 Foredraget er gratis. Billetter til foredrag og spisning kan købes på www.skivebibliotek.dk.  Menu: Spaghetti & kødsovs med salat og flutes – sidste tilmelding senest søn. d. 26.9.18. Pris kr. 55,- for voksne - børn under 12 år kr. 25,- pr. person

Margit Elisabeth Madsen den 12-09-2018
    Husk børnekulturnatten den 5. oktober  !
    Se vedhæftede plakat